Canis Hundeskole

Kurs, privattimer og atferdskonsultasjoner.

Canis Hundeskole er en av Norge og nordens best etablerte hundeskoler, og ble startet sent på 90 tallet. Canis sitt formål er å spre kunnskap om positiv hundetrening, og at dette er en treningsmetode som fungerer for alle typer atferder.

 

 

 

Canis avdeling Bergen ble startet i 2007, og har siden da vært aktive i Bergen og omegn med hundekurs og trening.

Vi tilbyr flere ulike typer kurs, rettet mot konkurranse, bruks, hverdagslydighet eller aktivisering. Her får du også atferdskonsultasjoner og privattimer om du ønsker å ha instruktøren helt for deg selv.

Vi har oppstart valpekurs hver måned, og jevnlig oppstart av grunnkurs, hverdagslydighetskurs, unghundkurs og noseworkkurs. Vi har også en rekke spesialkurs, som innkalling, passering, gå fint i bånd, spor, rundering, blodspor, BAT, apport med mer.

[qbutton target=”_self” font_weight=”” text=”Til kursoversikt” link=”https://canishundeskole.no/avdeling/bergen/”]

Om oss

[image_with_text image=”360″ title=”Mari Lægreid”]

Mari vart ferdig utdanna Canis instruktør sommaren 2017, og nosework instruktør i 2019. Ho er oppvokst med hundar og har no to border colliar. Ho er opptatt av kvardagshunden, og aktivisering som forebygging av og hjelp med problematferd.

Mari Lægreid
47 34 10 91
Mari@canis.no

[/image_with_text]

[image_with_text image=”362″ title=”Elin Søbstad”]

Elín har vært med i Canis siden 2010. Hun er den eneste i Norge som er sertifisert BAT-instruktør med tittelen CBATI. Hun har i dag flatcoated retrieveren Zeppelin på 9 måneder som hun etterhvert ønsker å konkurrere i bruks og lydighet med. Elin trener også rally og spesialsøk, og er aktiv på hjortejakt.

Elin Søbstad
46 86 35 49
Elin@canis.no

[/image_with_text]

[image_with_text image=”365″ title=”Anette Matland”]

Anette etablerte Canis avd. Bergen i 2007. Hun er utdannet innen biologi fra UiB, med videreutdanning (25 studiepoeng) i atferd hos hund, katt og hest fra UMB. Anette har konkurrert i lydighet og bruks med 3 ulike hunder (av 3 ulike raser) og konkurrerer nå i kl B i spor og rundering med malinoisen Ellie.

Anette Matland
92 21 09 34
Anette@canis.no

[/image_with_text]

[image_with_text image=”364″ title=”Lina Kayser”]

Lina er oppvokst med fuglehunder og har selv vært hundeeier i over 20 år. Nå har hun stabijen Robin på 5 år og jaktgolden Oliver på 8 måneder. Hun trives godt i skogen med hundene sine og med aktiviteter der de må jobbe med spor og søk. Robin har oppnådd 1. premie blodspor og er i tillegg Nuch, og Oliver trenes i lydighet og bruks.

Lina Kayser
93 05 82 29
Lina@canis.no

[/image_with_text]

[image_slider_no_space height=”400″ images=”347,348,349,350,330″]

Du finner oss i hele Bergen

Vi har faste kursområder i Åsane og i Arna der vi holder mesteparten av våre kurs, kort avstand fra Bergen sentrum!

Vi er flyttbare, og holder gjerne kurs for deg og dine treningsvenner der du måtte ønske.

Arna

Breistein

Kontakt oss

    Våre sponsorer